lauantai 3. syyskuuta 2016

Vampyyrit häiden teemana, ja häidemme suunnittelun kulkua

Lukijani ovat varmastikin pohtineet, miksen vielä ole kertonut paljoakaan omista hääsuunnitelmistani.

Siihen on syynsä. Uskalsin vihdoin viime viikolla kertoa miehelleni tästä blogista. Joten nyt olen vapaampi jakamaan ideoitani täällä, kun ei tarvitse pelätä että sulhanen löytää sen. Aloitimme viimeinkin yhteistä suunnittelua, vaikka häihin on vielä yli kaksi vuotta aikaa. Sulho ja minä olimme tehneet omat Pinterest-boardimme, joita nyt sitten vertasimme ja keskustelimme ideoista.

Jo aikaisemmin olimme valinneet teemaksi Vampyyrit, sekä Goottisen Kauhun. Olemme molemmat vanhojen kauhuelokuvien faneja, jotka nauttivat yhtälailla niin Hammerin kuin Universalinkin tuotannoista. Vampyyreihin on kautta aikojen liitetty viekoittelevaa voimaa, sekä romantiikkaa, joten mielestämme se oli täydellinen valinta. Miettikää tyylikästä Bram Stokerin Draculaa ja syntisen ihanaa Sheridan Le Fanun Carmillaa. Eli siis viktoriaanista vintagea, synkkää romantiikkaa ja glamouria. Teemaa ei ole tarkoitus vetää överiksi, vaan ennen kaikkea tarkoitus on pitää meno tyylikkäänä ja arvokkaana.

Kuva
Mitä boardeja vertailemalla sitten selvisi? Miehelläni on ehkä hieman literaalisempi maku, kun taas omat valintani olivat hienovaraisempia. Sulhaseni valitsemat kuvat olivat räväkämpiä, mutta se ei ole mielestäni ollenkaan huono asia, koska se osoittaa hänen intoaan valitsemaamme tematiikkaa kohtaan. Oma tauluani voi käydä vilkaisemassa täältä. Olimme molemmat tyytyväisiä omiin valintoihimme. Mies haluaa olla särmikäs, kun taas itse ehkä himoitsen enemmän sellaista eteeristä, jopa kummitusmaista tunnelmaa. Tässä tapauksessa uskon kuitenkin vastakohtien täydentävän toisiaan!

Häiden määränpäämaaksi löimme lukkoon Saksan. Grimmin veljeksten sadut, ihania vehreitä metsiä ja upeita vanhoja linnoja, mikä sen täydellisempää? Itse olen vieraillut siellä jo kahdesti, ja rakastunut maan upeaan tunnelmaan. Yksi oleellinen valintakriteeri oli tietenkin myös paikallisten linnahotellien edullinen hinnoittelu. Tällä hetkellä käymmekin läpi linnoja, joissa on mahdollista viettää häitä. Mahdollisimman autenttinen tunnelma, sekä hääseremoniaa varten oma kappeli ovat tällä hetkellä tärkeimpinä valintakriteereinämme. Kunhan saamme rajattua vaihtoehtojamme, kirjoittelen niistä tänne lisää.

Muita tällä hetkellä mietinnässä olevia asioita on häämusiikki. Mies tahtoo ehdottomasti tanssia häävalssin, vaikka morsiamella onkin kaksi vasenta jalkaa. Tarkoituksena olisi alkaa jakamaan oikean tyylisiä kappaleita täällä heti ensi viikosta alkaen.

Mitä olette mieltä? Ovatko vampyyrit mielestäsi yliarvostettuja? Entä kelpaisiko sinulle linnahäät Saksassa?

2 kommenttia:

  1. Tämä on ihana teema! Linnat ja vampyyriestetiikka ennen kuin Twilight teki vampyyreistä lähinnä Swarovskin liikelahjoja nahjustelulla. Oi, jään innolla seuraamaan suunnitelmianne!

    VastaaPoista
  2. hihiii, haastoin sut hääkuvahaasteeseen!
    Toivottavasti kukaan muu ei ehtiny ennen mua :)
    http://hullunahaihin.blogspot.fi/2016/09/haakuva-haaste-challenge-accepted.html

    VastaaPoista

Kuiskaa korvaani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...